Viktigt meddelande: Föreningsstämma den 19 juni 18:00!

Hej alla grannar på Gulaslingan,

Vi hoppas att ni alla mår bra och att ni njuter av våren här i vår gemensamma bostadsrättsförening. Vi vill lyfta fram några betydelsefulla händelser och tillgångar som kan bidra till att stärka och förbättra vår gemenskap ännu mer.

Vi påminner om att vår årliga stämma närmar sig, den 19 juni 18:00. Det är ett tillfälle för oss alla att vara med och fatta beslut som påverkar vår förening och vår boendemiljö. Vi ser fram emot att träffa er och diskutera viktiga frågor tillsammans.

Vi vill också påminna er om vår Facebookgrupp: "Gulaslingans vänner". Här kan vi dela tankar, idéer och evenemang med varandra. Om ni ännu inte är medlemmar, gå gärna med i gruppen och bidra till det positiva samtalet!

Föreningens hemsida är en guldgruva av användbar information och resurser. På https://gulaslingan.bostadsratterna.se/ kan ni hitta allt från stadgar och dokument till kontaktuppgifter och senaste nyheterna från styrelsen. Ta gärna en stund att utforska allt som finns där!

Vi arbetar aktivt med att hantera köerna till våra förråd och garage. Vid inflyttning så ställs ni automatiskt i kö. Om ni är intresserade av att hyra en plats, kommer ni automatiskt att få information när det blir ledigt. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar kring detta.

Vi vill också påminna er om vikten av att följa föreningens regler vid renoveringar och förändringar i era lägenheter. För att säkerställa att alla boende trivs och att vår fastighet bibehåller sin charm och kvalitet, är det viktigt att följa föreningens stadgar och regler. Dessa hittar ni via vår hemsida. Vid renoveringar och förändringar som påverkar fastighetens struktur eller utseende, är det nödvändigt att ansöka om tillstånd från styrelsen innan arbetet påbörjas. Detta inkluderar exempelvis renovering av badrum och kök, installation av nya golv eller ändringar i väggar. Vi ber er också vara medvetna om att vissa arbeten kan kräva tillstånd från kommunen eller andra myndigheter. Vi uppmanar er att alltid kontakta styrelsen om ni är osäkra på vilka regler som gäller för ert projekt eller om ni behöver rådgivning. Vi finns här för att hjälpa er och se till att renoveringar genomförs på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Tack för att ni tog er tid att läsa detta brev och för ert engagemang i vår gemenskap. Tillsammans fortsätter vi att göra Gulaslingan till det bästa stället att bo på!

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen Bostadsrättsföreningen Gulaslingan